Werken bij

Werken bij Kolom betekent elke dag het verschil maken voor onze leerlingen en een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Dit doen wij in verbinding en samen met ouders, partners zoals jeugdzorg en andere (specialistische en reguliere) scholen en besturen.

Wij bieden eigentijds specialistisch onderwijs en begeleiding aan kinderen en jongeren met een grote ondersteuningsbehoefte. Elk kind verdient de kans om zich optimaal te ontwikkelen, ook als het extra zorg of ondersteuning nodig heeft. Voor die kinderen zetten wij ons elke dag in. 

Vacatures

Werken in het SBO, SO/VSO of Praktijkonderwijs is samen met de leerlingen, het schoolteam en de ouders het optimale uit elke leerling halen. Dat doen we door het aanbieden van een breed onderwijsaanbod, maatwerk, structuur en een veilige omgeving.

Medewerkers vertellen

Als je kunt leren en ontwikkelen op een manier die bij je past, uitdaging krijgt, gewaardeerd wordt, mag zijn wie je bent, autonomie ervaart en samenwerkt met plezier, dan groei je. Dit geldt voor zowel leerlingen als medewerkers. Bij Kolom denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. We zijn trots op onze leerlingen en elkaar.

Onze medewerkers vertellen je graag zelf hoe zij het werken bij Kolom ervaren.