uit eten bij praktijkcolleges

"Restaurant West" (nieuw-west)

Restaurant West is een prachtige leerwerkplek voor onze leerlingen. Ze leren er maaltijden maken, tafels mooi dekken, en ze bedienen de gasten. Het restaurant is voor iedereen open. In overleg kunnen er ook extra data worden gepland.  Kosten:  9,50 voor een driegangenmenu.

Data: 
Volgend schooljaar (2017/2018) weer open. Overleg over een extra datum is soms mogelijk, stuurt u dan een mail. 

Reserveren: restaurantwest@het-plein.net

Adres: Restaurant West,  Praktijkcollege Het Plein, Jan de Louterpad 5, Amsterdam Nieuw-West . Lunch mee in de horecawerkplaats van Praktijkcollege De Atlant (Buitenveldert)

U krijgt de unieke kans te lunchen bij de leerwerkruimte horeca van Praktijkcollege De Atlant. Deze buurtlunch is voor leerlingen een spannende manier om kook- en serveervaardigheden in de praktijk te brengen. Per keer kan een maximum van 12 bezoekers aanschuiven, dus wees er snel bij. De buurtlunch is een samenwerking van Praktijkcollege De Atlant, Dynamo en Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuid. Kosten € 3,00 pp.

Data:
Dit schooljaar zijn er geen lunches meer in de planning. Nieuwe data worden weer bekend gemaakt in het schooljaar 2017/2018.

Reserveren:  info@de-atlant.nl 
Adres: Praktijkcollege De Atlant, Teilingen 4, Amsterdam Buitenveldert.  FLYER

KPCN restaurant (Noord)

Leerlingen die de SVH-opleiding doen, koken en serveren voor gasten in ons restaurant. De kosten zijn €9,- voor een driegangendiner (exclusief drankjes). Wilt u een avondje lekker eten voor weinig geld: iedereen is welkom! 

Data:
Onder voorbehoud is het restaurant dit schooljaar nog een keer open en wel op dinsdag 20 juni, 17.30.
Nieuwe data worden weer bekend gemaakt in het schooljaar 2017/2018.
Overleg over een extra datum is soms mogelijk, stuurt u dan een mail. 

Reserveren: administratie@kpcn.nl 
Adres: KPCN, Oostzanerdijk 139, 1035 EX Amsterdam